Meyers gastrik

SKU: 561141 Categories: ,

95,00 kr.

Hemmeligheden bag en god sovs

Franskmændene har igennem hundrede år brugt gastrik til at få sovsen til at smage af mere.
Gastrik fungerer som et korset for saucens aromaer og gør det muligt at lave en fremragende sauce uden fedt. Den giver så at sige fonden/bouillonen og i den sidste ende saucen struktur, for det er sådan man oplever det når den flade smag og det evt. fedtet i saucen pludselig får modspil.

Når du tilsmager sovsen med gastrik skruer du op for sødme, bitterhed og friskhed. Tilsæt én teske af gange indtil du er tilfreds med velsmagsintensiteten.
Prøv også gastrik til glasering af kød, i sammenkogte retter og dressinger, til blåskimmelost og i dessertkøkkenet.

Ingredienser:
Karamel (sukker, glukosesirup, vand) (72%), eddike, æblekoncentrat, vand.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1031KJ/ 246Kcal
Fedt <0,1 g
– heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 60 g
– heraf sukkerarter 60 g
Protein <0,1 g
Fiber 0 g
Salt 0 g

Producent: Meyers.

Description

Hemmeligheden bag en god sovs

Franskmændene har igennem hundrede år brugt gastrik til at få sovsen til at smage af mere.
Gastrik fungerer som et korset for saucens aromaer og gør det muligt at lave en fremragende sauce uden fedt. Den giver så at sige fonden/bouillonen og i den sidste ende saucen struktur, for det er sådan man oplever det når den flade smag og det evt. fedtet i saucen pludselig får modspil.

Når du tilsmager sovsen med gastrik skruer du op for sødme, bitterhed og friskhed. Tilsæt én teske af gange indtil du er tilfreds med velsmagsintensiteten.
Prøv også gastrik til glasering af kød, i sammenkogte retter og dressinger, til blåskimmelost og i dessertkøkkenet.