Beskrivelse
Hyldeblomsteddiken kan bruges året rundt i alle de retter hvor man alternativt ville have brugt lyse eddiker. Den er særligt fremragende i retter der har rødder i det danske køkken.
Anvendelse:
Brug hyldeblomsteddiken til at give wokretter, supper, saucer og vinaigretter karakter og friskhed. Kog panden af eller braiser med den. Mariner fisk og fjerkræ. Brug den i sommerens salater og når du sylter agurker, majroer eller rabarber. Prøv den med spidskål, nye løg, løvstikke, svampe eller majroer. Brug den også i dessertkøkkenet.
Ingredienser:
Hyldeblomstekstrakt (47 %), eddike, vand.
Energi 397KJ/ 94Kcal
Fedt <0,5 g
– heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 19 g
– heraf sukkerarter 19 g
Protein 0 g
Fiber 0 g
Salt 0 g
Indhold: 250 ml